2017. ♥

Jag tänkte göra en liten kort sammanfattning av 2017. Jag menar verkligen kort för jag minns tyvärr inte allt så jag låter bilderna tala. Så himla skönt för mig att jag gör ett kollage av varje månad efter varje månad. Hehe.

Januari. Småkyligt och mörkt såklart. Men här började jag tycka att det var väldigt kul att plåta extremt mörka bilder.. Pyttelite ljus kunde inte få mig att sluta plåta utan jag körde ändå och hittade det lilla som fanns. Det blir en viss känsla verkligen. Många familjefödelsedagar i januari och fullt ös.

 

Februari. Gjorde lite mer uppstyrda bilder till Valentines med min dotter och olika stora hjärtan inspirerad av en musikvideo och låt som heter Another Chance. Plåtade med en rökpatron-grej för första gången. Så coolt men också svårt och tusan vad snabbt röken försvann. Måste göra om det igen SNART! Med blå och lila färg, min dotter älskar blått. 🙂 Plåtade jobb med Sandra (matjobb) och produkter till Royal Design men koncentrerade mitt instagram-konto till att mer och mer handla om endast barn- och familjefoto. När jag nischat mitt instagramkonto så mycket som jag nu gjort märker jag att det är lättare att växa.

 

Mars. Älskar fortfarande bilderna från mars. Sån hoppfull vårkänsla! Blommor och sol. Mmm, längtar dit så himla mycket! Och snart är vi där! 🙂 Om jag minns rätt slog alla blommor ut och sen kom snö? Och då frös allting och sen blomstrade det inte ut riktigt igen. Och då blev det inga äpplen till hösten. Hmm. Det var riktigt risigt. 😛

 

April. Som sagt, våren var extremt märklig. Den kom ju typ aldrig igång på riktigt. Jag hade flera familjeplåtningar inbokade när äppelblommen skulle blomma men det blev aldrig det där riktigt magiska. Eller, det kom och höll i en dag sen blåste det bort och sen var det sommar. Kände mig verkligen snuvad på konfekten. Fick dock till några våriga bilder ändå. Påskbilderna med min dotter och när hon ligger med vårblommor i badkaret kommer ligga nära hjärtat i resten av mitt liv. Farmor och farfar var på besök och hade med sig sina fina hundar. Conrad älskar hundarna. Och farmor och farfar! 🙂

 

Maj. Ja, eftersom våren gick åt skogen (hö hö) blev det som sommar direkt i maj. Lite märkligt såhär i efterhand att se att A sitter med vitsippor på ena bilden och på en annan har maskrosorna blommat över.. Undrar om det blir lika märkligt i år. Hoppas inte. Älskar bilderna från maj också. Hade så många fantastiska barn- och familjeplåtningar då. Ni ser några av bilderna ovan. Flera av dessa är mina favoriter EVER. Tex den på Ronny och Sanna, flickorna med mamma och hästarna, flicka som läser bok, mamma och dotter som pussas och syskon på trälåda. LOVE!

 

Juni. Det ser ju trevligt ut här men om jag minns rätt så var sommaren ingen jättehöjdare? Johan renoverade vårt kök nästan hela sommaren och jag och kidsen var på landet med mamma. Vi hade helt okej väder på landet men jag tror Johan upplevde att det regnade nästan jämt i stan. Jag plåtade bilden på W och kaninen och den slog alla likes-rekord och tittar-rekord på min instagram. Haha! En kul detalj är ju att jag själv tyckte bilden var konstig i ljuset, den är ju plåtad i direkt solljus mitt på dagen. Jag tänkte inte ens lägga upp den. Men när jag gjorde det och alla älskade den började jag testa att ta mer bilder i direkt solljus. I någon bild här ovan är det sånt ljus (förutom den) men i nästa kollage är det några fler.

 

Juli. Haha, kaninäventyren eskalerade i juli! Hade uppenbarligen inget annat för mig på landet när Johan var hemma och renoverade kök. 😛  Så mysigt att kolla på dessa sommarlovsbilder. 🙂

 

Augusti handlade om solsemester hos farmor och farfar i Spanien. Det var en sån fantastiskt skön semester. Vi tog det så lugnt och bara var med farmor och farfar. Andra år har vi gjort fler aktiviteter (köpcentrum och utflykter) men den här sommaren var vi mest tillsammans. Underbart! När vi kom hem var det höst redan. Så konstigt! 🙂

 

September. Kopparbergsmarken, plantmarknader, gravidfoto, familjetfoto men det värsta av allt – jag höll i fotokurser! Det var sååå nervöst. Men tredje gången började det släppa lite. Jag kommer testa att ha nya kurser i vår men tänkte utveckla det lite åt workshop-hållet tror jag. Och jag har lite andra ideér som kommer göra det väldigt kul! 🙂

 

Oktober. Det var jättekul med Halloween, jag hade flera plåtningar med mina egna barn. Ni ser ju ovan en del, hehe. Jag plåtade även många barn, familjer och ett bröllop som var helt fantastiskt! 🙂

 

November. I november fick vi känna på lite frost. Jag släpade med mig kameran på morgonen när jag lämnade barnen och fick så mysiga bilder på fältet utanför skolan. Jag hade många familjeplåtningar och en dag kom det jättemycket snö och vilken tur jag hade som hade en plåtning inbokad just den dagen. Tog en av mina mest gillade och kollade bilder på instagram. Pojken på kälken med kaninen i snön. 🙂

 

December. December handlade ju om en endaste grej – min julkalender. Jag tänkte i november – oh, en liten julig bild om dagen är väl kul? Baaah hahahah! Det var typ det enda jag tänkte på. Och jag har så svårt att ta bilder utan människor i. Och jag ville ha en personlig kalender så ville ha mina egna kids. Men det blev SÅ galet många bilder att ta som jag inte fattat det innan. Jag minns en gång i december när W höll på att bråka med C och C sa till W – “sluta bråka nu! Annars fotar mamma dig!”. Då sprang W och satte sig som ett tänt ljus i soffan. Hahahah, stackars barn. 😛

Någon dag innan nyår tog jag bilden med Almis och tomteblosset. Och på två dagar blev det min mest gillade och kommenterade bild och den var med på ca 12 hubbar och genererade ca 200 nya följare på instagram.. Great ju! 🙂

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! Jag kommer köra ännu mer bloggande i 2018 och återkom gärna med feedback på vad ni vill ha mer av! 🙂 Bara av att skriva detta inlägget har jag kommit på lite nya inlägg, yeah! 

Hit enter to search or ESC to close