Anemoner. ♥

Eftersom det är corona-tider och jag sitter mycket hemma och arbetar tänkte jag uppdatera bloggen lite flitigare också, ni kanske också sitter mycket hemma och vill ha lite kul att läsa? 🙂

Här är två bilder på anemoner som jag köpte och tänkte använda i ett par bilder. Det blev ganska många bilder och det känns ju alltid bra, mycket för pengarna! 😉 Jag älskar anemoner i bild, de ser så mycket ut som typiska blom-blommor. Andra favoriter jag har är pioner, hortencia, körsbärsblom och till vissa bilder passar tulpaner (vårbilder), och solrosor såklart på hösten. Jag gillar också trädgårdsrosor, ni vet såna som är lite mer platta och fluffiga som växer på buskar i trädgården men jag kan omöjligt få rosor a la snittblommor fina i bild. De ligger inte fint i bild och de känns alltid som “tacky alla-hjärtansdags-blommor” när jag försökt få till dom i bild. Haha! Lite tråkig känsla för ibland ser jag rosor som är snittblommor med extremt fin färg (typ matt lila eller puderrosa) men jag får icke till det i bild (jag älskar dock att ha rosor i vas hemma).

Har ni några favoritblommor till bild? Använder ni överhuvudtaget blommor i bild? 🙂

 

Hit enter to search or ESC to close