Barn- och familjeplåtningar i vår! ♥

Här är ett par bilder från plåtningar jag hade förra veckan. Genomgående var det fantastiskt mysigt med alla familjerna! Att ses i parken, varmt och soligt och blommigt! Så mycket blommor! ♥  Jag är verkligen glad för plåtningarna jag haft denna våren och fler blir det! Jag har 4 plåtningar nästa vecka och sedan har jag en redigeringsvecka plus Walters födelsedag och skolavslutning (behöver lite plåtningsbreak då). Sen kör jag igen fram till midsommar och efter midsommar tar jag någon plåtning i veckan, det är bland annat gravidfoto på schemat i juli. Jag blir helt lycklig när jag tänker på det! Jag ska samla så många olika ideér som jag ska göra med familjerna och barnen! 🙂

Om ni också vill boka in en fotografering i sommar (jaaa, passa på, vi kan göra så mycket skoj!). Kolla in min prislista här på hemsidan i vänsterspalten och sen maila mig på hanna@bjorkstedt.com så kommer vi överens om en tid! 🙂 Hoppas vi höööörs! ♥

Hit enter to search or ESC to close