Behind the scenes barnplåtning.

Är inte den sista bilden i detta inlägg extremt talande? Det är såhär det känns på en plåtning med mig.. 😉 Haha, jag kan inte sluta garva åt bilden! 😀  För övrigt är det blöt i rumpan, chokladmutor, snor som rinner, totalvägran att gosa med grisar, ramla, pussas, skrika, leta efter prylar mm mm alltid under en plåtning med barn. Men det är ju också det som är så fantastiskt roligt! 🙂 Jag vet aldrig vad som ska hända när jag möter upp för en fotografering med barn eller familj. Just nu känns det helt rätt att plåta främst det. ♥

Jag ska leta fram fler roliga behind the scenes från andra plåtningar men jag ska bara få godkänt att publicera av föräldrarna. 😉 Dessa bilder är okej för Sandra och Fredrik att lägga upp så då kör jag! Det färdiga “riktiga” resultatet från denna plåtning kommer senare! 🙂

Hit enter to search or ESC to close