ELLE Mat&Vin strandpicknick ute nu.

ellematovinpicknick

ellematovinpicknick2

Igår kom nya numret av ELLE Mat&Vin ut och där var vår superfina strandpicknick plåtad i Falsterbo med! Mat&recept av Sandra Hamilton och bilderna har ju såklart jag tagit. Och så hade vi världens finaste minimodeller med. Jag kommer visa jobbet i sin helhet här senare. 🙂

I början av tidningen hade dom en mini-intervju med mig och vår lilla “team-bild” från plåtningen. Så mysigt att ha en teambild! Tack Anne för det! 🙂 Måste ta såna bilder oftare (även om jag alltid ser ut som ett monster eftersom jag haft kameran tryckt i ansiktet en hel dag…). Jag funderar på att åka ner till Skåne nu i juni, en kortis, endast för att plåta. Jag har en dröm om att få plåta bland vallmo. Vad tror ni om det? Någon som kan berätta när vallmon kommer? 🙂

 

Hit enter to search or ESC to close