En helg av fotokurser.

Tack till Emelie Werklund för dessa fina behind the scenes!

Den här helgen har handlat om mitt fotokursande. Haha, åh gu vad jag har snackat (skit), hehe. 🙂 Nej, men på riktigt så har det varit väldigt kul men som vanligt väldigt uttömmande. Jag försöker verkligen få fram och förklara hur jag tänker och vägen till en bild och alla delar som man borde tänka på när man fotograferar. Och absolut inte att alla gör samma sak och exakt som jag men att man reflekterar över de olika delarna och gör ett aktivt val och inte bara hoppsan hejsan. Det är sjukt kul med fotokurserna, det roligast av allt är såklart att träffa alla dessa härliga tjejer (och ett par killar) som brinner för samma sak som jag och som är kreativa, inspirerande och härliga!

Fotokursen slutar ju med att vi går till ett slott och fikar och jag visar upp hur jag jobbar i Camera RAW och lite Photoshop. Den här helgen har det känts som att vi kunnat sitta kvar huuuur länge som helst och prata (på lördagen satt vi faktiskt kvar mer än 1 timme, ooops). Idag var vi tvungna att gå i tid men vi hade kunnat sitta kvar om det inte fanns tider att passa. 😉

Alla tjejer som var på fotokursen! Har ni några roliga eller fina behind the scenes, kan ni maila dom till hanna@bjorkstedt.com så kanske jag får blogga? 🙂

Hit enter to search or ESC to close