En ny person! ♥

För en dryg vecka sen fick jag en till systerson. Ja, man kan känna sig förvirrad för jag fick ju en systerson i juni också. Men i juni var det min storasyster Stina som fick en liten kille och nu för 12 dagar sen var det min lillasyster Ellen som fick en liten kille. Och så har jag en lillasyster till som heter Julia men hon nöjer sig med katten Juni ett tag. 😉 Jag är så sjukt glad över mina systersöner! Världens gulligaste ungar! ♥

På fredagen den 14:e hade jag workshop mellan 8-20 och det var den dagen min syster åkte in till BB. Jag kände mig smått splittrad under dagen ibland när jag kikade på telefonen och fick uppdateringar av mamma i sms hur det gick för min syster. När jag kom hem på kvällen efter workshopen stuuuupade jag i säng och somnade till lite. Hann vila i ett par minuter så kom Johan in och ba “Hanna!! Dom har fått en pojke!!”. Sen var man klarvaken igen och smått euforisk! Älskar att bli moster! Ser ni hur gullig han är? Bilderna är plåtade ca 4 dagar och 10 dagar efter att han föddes. 🙂

Och när jag tänker på det här måste jag även göra ett riktigt kul inlägg om workshopen också, har massa behind the scenes! Till och med film! 🙂

Hit enter to search or ESC to close