Fettisdagen med Sandra.

Det här inlägget började jag förbereda i tisdags, på själva fettisdagen. Tanken var god men jag hann ju inte klart. I tisdags var jag och planerade kommande jobb med Sandra och jag tog med mig semelbullar som jag bakat. Hon slängde ihop världens godaste semlor med hackade mandlar och perfekt vispad grädde. Varför blir det inte lika bra när jag gör? Haha. Sandra är en äkta naturbegåvning på att få saker att se snyggt ut på bild (och på att få bakverk goda såklart…). Jag tryckte flera stycken och sen kunde jag faktiskt inte äta fler semlor den dagen. 🙂

Tricket på den övre bilden för att få allt florsocker att yra var att Sandra fick slå till tesilen så hårt att allt flög. Haha! Perfekt ju! Bilden är ljussatt med ett fönster till höger i bild. Och eftersom jag har rosa/rött tema i februari slängde vi in en rosa ros. 🙂

 

Hit enter to search or ESC to close