Fler bilder från min fotokurs.

Tack till @ankispankis för dessa fina behind the scenes! 🙂

 

Här är några bilder från igår. Tack till bästa @ankispankis för bilderna! Min Almis var med och modellade lite. Och det tog en stund från att vi träffades till att vi tog ett par bilder på henne och under de ca 45 min hann hon i princip rulla sig i snö ett par gånger och bli helblöt. Men hon var så tapper och fullföljde sitt uppdrag ändå. Haha! 🙂

Jag får flera mail angående nya fotokurs-tillfällen. Och ja, det kanske kommer, men just nu ska jag fokusera på att styra upp en workshop/kurs! Fredagen den 27:e april! Jag tänker mig att man ska komma ifrån den workshopen och ha massa fina bilder med sig hem till portfolion. Plus att det blir en hel dag med lunch och fika, mer utrymme för diskussion och mer kurs (inomhus) och foto utomhus.

Det kommer mer info så snart som möjligt, men är man intresserad så får man gärna maila hanna@bjorkstedt.com för att jag ska få ett hum om intresset. 🙂

 

Hit enter to search or ESC to close