Flickan i fönstret.

I perioder får jag ett behov av att skriva av mig mer. Kanske är i en sån period just nu? 🙂

Den här bilden tog jag i förrgår. En mamma ringde mig och ville boka in en plåtning av sin flicka i en klänning som funnits i familjen i generationer. Eftersom outfit och allting var bestämt så körde vi samma dag! Jag ringde och frågade Ekebyhovs slott om vi kunde vara där eftersom klänningen var lite för kall att ha endast den ute i januari. Och vi var välkomna! Riktig tur! Och sol fick vi. Ibland går det bra! 🙂

Bilden är plåtad vid ca kl 14 i januari. Solen är ju alltså väldigt mycket lägre då än om jag skulle plåtat den kl 14 i juli. Jag har underexponerat bilden och dragit färgbalansen lite åt det blå/lila för att få den mindre genomgul. Den är plåtad med 85mm 1.4. Fortsatt trevlig dag och kanske är jag tillbaka redan imorgon igen. 😉

 

Hit enter to search or ESC to close