Gå med i min mailinglistan!

Vill ni ha mina 7 bästa tips för magiska sommarbilder? Läs då vidare i detta inlägg! 🙂

Jag har bestämt mig för att steppa up med mitt lilla företag och en del i det är kurserna jag håller i och kontakten jag har med följare och med andra fotografer överhuvudtaget. Jag känner att det ger mig mycket och jag älskar att dela med mig av det jag kan och diskutera foto kan jag göra in i det oändliga. 🙂

Jag har fått så mycket hjälp och push av min assistent Emelie som ser på mig och mitt företagande med nya ögon. Vi har nu tillsammans skapat en mailinglista där ni kan skriva upp er för att få ta del av mina nyhetsbrev som kommer innehålla fototips, kurser mm före alla andra! Skriver ni upp er nu kommer ni få en fantastik guide med 7 tips på hur du får till sommarens bästa barnbilder, direkt i mailen! Ni kommer även få ta del av ett erbjudande gällande en fantastiskt rolig och fullmatad workshop som jag och Emelie har jobbat på ett tag! Wiehe! Jag är så pepp på den och hade velat gå den själv om jag inte höll i den. 😉

Ni kommer kunna svara på nyhetsbreven direkt och få svar av mig (i den mån jag hinner). Jag kommer fortfarande satsa mycket på min instagram men jag tror detta kommer ge er det lilla extra och det blir mer personligt.

Känns det kul och bra!? Signa upp er i menyn till vänster eller här nedanför. Namn och mail är allt som behövs. Sedan är det bara att vänta in första fullmatade mailet med fototips! 🙂

Skriv upp dig på min mailinglista!
Hit enter to search or ESC to close