Glad påsk! ♥

Glad påsk med mina påskharar som jag spammat på instagram! 🙂 Jag började med att göra ett svart diadem med öron till min lille pojk men så gick jag förbi den svarta hatten i hallen och kände hmmm, coolt att ha den ändå. Så jag gjorde en liten anordning av ståltråd med öron som man kan ta av och på hatten. Så fick Alma ha de nya öronen på diadem.

Allt du behöver för att göra egna öron är ett didem, ståltråd, tylltyg, limpicka och fejkblommor (valfria). Jag börjar alltid med att göra formen för öronen i ståltråd och vira fast på diademet. Sedan limmar jag dit tylltyget och sist pyntar jag med fejkblommorna. Jättekul pyssel! Gör det nästa år om ni inte redan gjort det! Man kan ju variera i oändlighet. Ett alternativ till att ha tyll på öronen är att linda in ståltråden i något fint sidenband. 🙂

Den superfina onepicen (så mjuk och perfekt färg!) som Alma har på sig här är från Zara och jag vill bara tipsa om att den är på rea just nu! 🙂

 

Hit enter to search or ESC to close