Glad påsk med min lilla påskhare! ♥

Vi har haft farmor och farfar här sen i måndags, så mysigt och roligt! Jag har mest hängt med dom och barnen så inte blivit mycket annat faktiskt. Jag hade tänkt strunta i att ta någon påskbild eftersom en uttänkt gruppbild på alla tre barn gick åt skogen. Bokstavligt talat åt skogen. Vi gick ut i skogen och barnen var uppklädda till tänderna med öron och påskris och tulpaner. Men när jag skulle ta bilden gick solen bakom ett moln. Det blev mörkt som i en säck och började blåsa. Vi pallade inte så vi gick hem och då tänkte jag, nä, gör inte om det här. Det var för en vecka sen.

Men så hade ju Almis en idé i vintras om en tomte som tappat sina paket och igår kväll fick vi feeling och skulle göra något liknande med påskharen. Hon skulle prompt sitta och knapra morot bakom stenen (hon älskar ju morot) och jag sa att näää, sminket kommer rinna av och bla bla. Det fick jag ju äta upp sen, jag måste lita på kidsen ibland om de får kreative ideér. Det här blev ju jättegulligt! 🙂

Med det vill jag säga GLAD PÅSK! ♥

Hit enter to search or ESC to close