Körbärsblom. ♥

En morgon på barnens skolgård såg jag de här ljuuuuvliga träden och på kvällen rusade jag och barnen dit så jag fick ta en snabb bild på min dotter bland blommorna. Jag mutade med att de fick åka kickbike i pumptracken efteråt och det ville de verkligen. Eftersom vi var ute ganska sent runt 18:30 så tyckte dom det var lite spännande och därför blev de taggade, de fick ju alltså köra i pumptracken efter kl 19 en vanlig vardag. Ibland får man tänja lite på sina gränser för att få till bilderna och det var verkligen värt det här. Vi fick en väldigt mysig kväll tillsammans och jag fick fina bilder. 🙂

Min dotter går absolut inte klädd såhär annars. Hon har oftast mjukisbyxa och hoodie. Så nu förtiden får jag kanske 3 minuter på mig att plåta henne innan hon hunnit byta om igen och är påväg därifrån. Det brukar resultera i ca en användbar bild. Och jag känner att det kanske räcker, tidigare har jag försökt sträva efter att få till 3-5 användbara bilder men asch, hellre få fota fler gånger under en säsong utan att hon tröttnar, än att jag får till 5 bilder och hon hatar det.

Nu kommer dock mina egna barn få ganska mycket paus i plåtandet eftersom jag är fullsmockad med bokningar. Som jag är SÅ GALET taggad över! WIEHO! ♥  Jag körde igång här om dagen med liten pojke i bil. I helgen är det flera familjer och sen är det syskon-plåtningar och massa skoj framöver. Jag har styrt upp och planerat med föräldrar (främst mammor då) och hoppas få till massa toppenbilder närmaste tiden. Håll tummarna! 🙂

Hit enter to search or ESC to close