Meet me in Montauk.

Dessa två bilder är inspirerade av filmen Eternal sunshine of the spottless mind. Det kan verkligen vara en favoritfilm. En favorit-kärleksfilm. SPOILERVARNING. Jag älskar Jim Carrey och Kate Winslet i den och själva historien är så sorglig men verklig (verklig på så sätt att om den här tjänsten fanns hade nog många bokat den). Det handlar kortfattat om att Jim Carrey som spelar Joel beställer en radering av minnet av Clementine (den person han älskar). Man får följa med i raderingen kan man säga och mitt i börjar han ångra sig men kan inte avbryta. Burr. Det enda han sedan vagt minns är den lilla meningen som står som rubrik här i mitt inlägg. Se den om du inte sett den, tips tips. Bilderna ovan plåtade jag 2018.

James Blunt har ju gjort en musikvideo till sin låt OK. Sen den HÄR. Musikvideon är som en liten kort version av filmen Eternal sunshine of the spottless mind. Jag vet inte om det är uttalat men det är extremt mycket som påminner. Jag älskar den låten också och musikvideon. Se den istället om du inte orkar se filmen. 🙂

Hit enter to search or ESC to close