Min workshop är fullbokad! ♥

Jag måste bara skriva att jag är så himla glad och taggad över att min Workshop i Magiska Barnbilder i september nu är FULLBOKAD! Hur häftigt och kul? 🙂 Nu har jag gott om tid att förbereda detta och göra två toppendagar av det hela! 🙂 Jag tror att jag ska instagramma och blogga om förberedelserna så ni får hänga med, det blir roligt! 🙂

Bilderna ovan är plåtade på min förra workshop av världens bästa assistent – Emelie! Emelie är verkligen en grym samarbetspartner och det är hon som hjälper mig att göra fantastiska filmer om workshopen tex. Emelie kommer såklart att vara med på workshopen också och det kommer bli så himla grymt! Jag är lite utav en person som inte älskar att stå i centrum (lite introvert tror jag) så det är väldigt skönt och tryggt för mig att ha med Emelie. Det är även skönt och tryggt att alla människor som bokar in sig på mina kurser är så galet härliga människor! 🙂

Om du har missat att anmäla dig så går det bra att maila och skriva upp dig på en reservplats. Annars kan du anmäla dig till workshop i maj 2020. Min mail är hanna@bjorkstedt.com. 🙂

 

 

Hit enter to search or ESC to close