Onlinekurs för nybörjare i barnfotografering – TÄVLING! ♥

Åh, det är första advent idag! Och på instagram firar jag genom att tävla ut en plats på min nylanserade onlinekurs för nybörjare i barnfotografering! ♥ Kursen passar dig som är trött på att kameran bara ligger och dammar när det finns så många ögonblick och så mycket barndom att föreviga!

I kursen kommer jag via en livesändning, 8 fullmatade mail och löpande feedback lära dig att gå från auto till manuell på kameran och du kommer få full koll på hur du fångar de där bilderna på dina barn som du och kommande generationer kan njuta av! 🙂

Eftersom kursen innebär att man får löpande feedback från mig har jag satt ett max antal deltagare till 10. Just nu kan du vinna en plats på min instagram, in och tävla här: https://www.instagram.com/bjorkstedt_com/

Från och med tisdag kommer man kunna boka in sig på kursen via mail: hanna@bjorkstedt.com. ♥

Hit enter to search or ESC to close