Rekvisita till våren och min workshop. ♥

Senaste dagarna har jag varit runt och kollat lite rekvisita till min workshop! Och ja, det finns fortfarande plats kvar på workshopen om ni vill vara med och kickstarta sommaren med oss, en hel dag på ett slott där det bland annat ingår fotografering med barn där jag och Emelie styr upp modeller, styling, rekvisita osv och det kommer bli så GRYMT kul! Riktigt taggad är jag, tänk vilken dröm att hänga en hel dag på försommaren med en bunt människor som brinner för samma sak som jag. Läs och boka din plats HÄR. ♥

Imorse var en lyckad rekvisita-jakt. Jag hittade den sjukt fina stegen (fast egentligen var det min vän Maria som hittade den men det är en detalj bara). Och blommor och sånt går jag random runt och plåtar med mobilen för att få in inspiration. Jag vill inte säga FÖR mycket men tänk stegen plus blommorna på bilderna tillsammans.. Mmmm! ♥ Nu har jag ett par saker till som jag tänker mig i rekvisitaväg. Och sen kommer vi gå loss på styling! Wiiie!

Hit enter to search or ESC to close