Sockervadden – lång story.

Jag har spenderat helgen på landet med min familj, mina föräldrar, systrar och svågrar. Vi har firat min pappa som fyller 60 år imorgon. På lördagen gick vi på Kopparbergsmarken och jag tog den här bilden. Lång story kommer här. Jag nämnde ju innan vi åkte dit att jag hade en drömbild jag ville ta med en struktur. Och strukturen var sockervadd. Jag älskar ju sockervadd i bild för den är så fluffig men med struktur i. Ni ser ju att den är ljus och mjuk men det är inte utfrätt och slätt? 🙂

Ungarna fick faktiskt äta sockervadd två gånger för att jag skulle få min bild. Först tog vi en sockervadd direkt när vi kom dit för att jag ville ta min bild och få det klart. I min hjärna stod barnen i en gång med massa stånd på sidorna och folk som gick förbi dom runt om (för djupets skull). Men när jag köpt sockervadden så började solen skina väldigt hårt just där vid popcornen som jag tänkte att de skulle stå vid. Och sen tyckte jag att den första sockervadden var alldeles för rosa och skarp i nyansen.. Plus att en tant skulle stå precis där jag ville stå och jag hade inte mage att knuffa ner henne. Och alla människor som gick runt där hade inte så snygga kläder att jag ville ha dom i bild. Hm. Det blev inte bra.

När vi sedan gick ner till tivolit så såg jag dessa perfekta rosa sockervaddar. Och karusellen och kände – jag måste göra om det! NU! Ungarna klagade inte på en extra sockervadd. Jag frågade om folk kunde flytta på sig (och dom som inte flyttade sig knuffade jag undan… oops) och sen tog jag min bild. Och ja, jag var rätt stressad och svettig för det var ett sjukt myller av folk och jag trodde barnen skulle försvinna hela tiden. Och Johan, mina tre systrar, tre svågrar och föräldrar får stå ut med att allting kretsar kring att jag ska ta bilder… Haha! Jag hade faktiskt förberett alla på att jag ville ha den här bilden så det gick bra. 🙂

Jag har fler bilder från tillfället så lägger upp alla sen. Hur galen i huvudet tycker ni att jag är efter att ha läst det här? 🙂

Hit enter to search or ESC to close