Tre favoritbilder just nu. ♥

Här är tre bilder från senaste. Jag älskar personligen alla tre. Och ni verkar tycka samma på IG. Ibland har vi samma favoriter och ibland när jag lägger upp en personlig favorit och väldigt få gillar den känner jag bara whaaat? Och ibland lägger jag upp någon bild som jag känner själv är halvdan och alla älskar den. Så kul egentligen och helt rätt att man tycker olika, man har ju olika smak. Jag funderar väldigt mycket över vad det är som gör att jag gillar en bild för det hjälper mig att utvecklas. Jag vet att jag gillar bilder mycket där känslan på själva plåtningen var rätt, där bilden i efterhand känns genuin. Där posen, blicken, ljuset föll sig naturligt. När det är rätt är det lätt. Ibland kan jag få en bra bild men om det var extremt kämpigt att nå dit så fastnar den inte i mitt hjärta som en favorit även om den är hur bra som helst.

Bild 1 var när vi hade picknick i äppelparken, jag hade med mig två små mutor per person (typ skräp men sånt dom gillar) för jag ville ha en bild på alla tre med äppelblom. Jag gillade denna bäst, där dom var mest relaxed. Sån lustig grej egentligen att jag behöll kvisten som går rakt in i bilden. Men den var där, den var blommig och den tillför djup. Bild 2 – Johan blåste såpbubblor så han fick ont i huvudet och jag tog ett par bilder. Det gick på några minuter och var helt oförberett men ljuset var helt magiskt, ungen var så jävla glad och gullig och allt föll sig bara så bra. Bild 3 – jag hade frågat grannen tidigare om jag fick plåta deras magnolia. Det var kväll och magiskt ljus. Almis höll på att somna för det var så lugnt och skönt så på det sättet var det enda hon orkade stå, lutandes mot grenen. Hon förstår inte själv hur perfekt hon agerar med händer och uttryck.

Nu måste jag förbereda en plåtning som jag har snart! ♥

Hit enter to search or ESC to close