Valentines week.

Det är ju alla-hjärtans-dag-veckan och vad passar bättre än att dela lite gamla godingar? Dessa är från 2017, det ä nog första året jag ens tänkte tanken på att ta speciella alla-hjärtans-dag-bilder. De är inspirerade av musikvideon till låten Another Chance med Roger Sanchez. I musikvideon så är det en tjej med ett jättestort hjärta som hon släpar runt med på stan. Hon är så himla nöjd och glad med hjärtat. Men eftersom alla tycker hon är lite pinsam och konstig med det stora hjärtat så vill inget riktigt hänga med henne. Därför krymper hjärtat och till slut är det väldigt litet. Då träffar hon en kille, men vad som händer sen får ni faktiskt kolla in själva HÄR (länk till videon på youtube). Ni måste kolla, den är så bra.

I år ville jag också göra bilder inspirerade av en musikvideo. Och jag hade så gärna gjort inspirerat av musikvideon For what it´s worth med The Cardigans. Jag äskar den låten och har gjort sen jag var rätt så liten. Men då hade jag behövt ett stort kaninhuvud. Jag försökte få tag på ett, jag kunde tänka mig att hyra ett eller köpa men hittade inget riktigt bra. Och det måste vara RIKTIGT bra pga i deras musikvideo är det ett fint och inget gummi eller platt plast-huvud. Om jag någonsin får tag på ett sånt kaninhuvud (tipsa gärna, det ska vara stort, “hårt” och grått… vadfan skrev jag precis? Men inte ett vitt, platt gummihuvud från Partyland för det duger icke), då ska jag fota en bild inspirerad av den videon oavsett alla-hjärtans-dag eller ej. Kolla videon HÄR (länk till videon på youtube) om ni också vill bli inspirerade.

Jag ska göra ett helt inlägg med citat som jag kommer försöka tolka bilder till, är det kul!? Jag älskar bra citat, några få ord bara som gör att man får upp bilder i huvudet och man får tolka hur man vill. 🙂

 

Hit enter to search or ESC to close