Vanessa & Kenneth 8e juli 2017 ♥

DSC_9531

DSC_0062_2

vanessaochkenneth_5

vanessaochkenneth_14

vanessaochkenneth_13

vanessaochkenneth_3

vanessaochkenneth_4

DSC_9854

vanessaochkenneth_9

vanessaochkenneth_6

vanessaochkenneth_16

vanessaochkenneth_12

vanessaochkenneth_7

vanessaochkenneth_11

vanessaochkenneth_10

vanessaochkenneth_6

vanessaochkenneth_8

Måste nu dela med mig av ett par av porträtten som jag plåtade på min bästa väns bröllop nu i juli. Jag och Vanessa träffades första gången på förskolan när hon var tre år och jag fyra år. Sen dess har vi hängt ihop som ler och långhalm och det var helt fantastiskt att få äran att fotografera hennes och Kenneths bröllopsporträtt!♥

Vi höll till på Stallmästargården i Solna, på deras lilla innegård. Där blev Vanessa & Kenneth fixade innan och vi drack bubbel och var nervösa. Väderprognosen hade sagt ösregn men vi hade sån galen tur så det var uppehåll och till och med en strimma sol emellanåt. Fantastisk dag på alla sätt! ♥

Vill ni boka in er egen fotografering hos mig går det bra att maila hanna @ bjorkstedt.com eller fylla i kontaktformuläret här på min sida. 🙂

Här nedan ser ni en liten serie på deras “first look”: ♥

vanessaochkenneth_17

 

Hit enter to search or ESC to close