Vår i februari? ♥ 

Här är ett par bilder från senaste tiden. Det är bara februari men det känns SÅ vårigt, det är runt 8 grader varmt och solen skiner. Jag älskar det, jag hoppas det håller i sig! ♥

Den här kommande veckan har vi sportlov. Jag har försökt jobba ikapp så jag kan vara lite ledig med barnen. Vi har haft otur och varit mycket sjuka i vinter, bland annat har vi haft maginfluensa (hela familjen), en unge har haft halsfluss, en unge har haft 40 graders feber i 4 dagar, en tredje har haft öroninflammation och trumhinnan sprack. Jag orkar typ inte mer hetsig stämning så vi ska bara vara hemma och ta det lugnt. Jag kommer smyg-jobba lite från telefonen (ta emot bokningar och släppa tider för workshop mm) och jag har lovat barnen att sy och titta på film, åka skridskor och äta massa gott. Det blir bra det! 🙂

 

 

 

Hit enter to search or ESC to close