Vårigt mingel i senaste ELLE Mat&Vin.

Måste dela det här fina jobbet med er som är ute nu i senaste numret av ELLE Mat&Vin. Bara för att det är så rosa, fluffigt och inspirerande! Eller hur!? 🙂 Jag har plåtat det såklart och Sandra Boart (En Nypa Socker) står för alla recept och styling. Recepten får ni ta del av om ni köper tidningen. 😉 I tidningen är det en bröllopsvinkel men jag tycker det passar bra till vilket som helst av sommarens mingel, möhippa, babyshower! You name it! 🙂

Nästa kalas vi kommer ha här hemma är för min snart 8-åring. Han vill ha spel-tema och då snackar vi inte fia med knuff. Men jag kan tycka att det är en extremt seg deg att bjuda hem hans vänner för att spela xbox. Så, jag måste komma på något skoj att få det till speltema men inte genom att spela spel på tv:n.. Har ni några förslag? 🙂

 

Hit enter to search or ESC to close