Vårigt och härligt omslag Hembakat!

omslag_ehmabkat

Men hur fint blev inte detta omslag på tidningen Hembakat!? 🙂 Min bild såklart och Sandra Boart, En Nypa Socker, som bakat sån fantastiskt god cheesecake. Tidningen är ute i butik nästa vecka den 18/5. Jag har någon slags förkärlek till omslag som blir med just rosa detaljer. Och omslag jag plåtat brukar av någon anledning layoutas just så, perfekt ju. 😉 Vad tycker ni om omslaget? Hiss eller diss? 🙂

Idag är det fredag och det är kort dag för mig för jag måste hämta kidsen tidigt. Nu ska jag sätta ihop ett moodboard till söndagens plåtning och sen måste jag göra ett par fakturor (både kul och tråkigt ju haha!). Hoppas ni får en trevlig helg! Jag bloggar igen på måndag! Tycker ni inte att jag kommit in i det lite igen, eller? *tystnad* 🙂

 

Hit enter to search or ESC to close